• Activitats a La Cabanya del Vilar
    Activitats al Vilar

A La Cabanya del Vilar us oferim la possibilitat de banyar-vos a la nostra piscina, que hem cobert per a comoditat dels nostres clients. També teniu a la vostra disposició tota mena de jocs, tant a l’interior –disposem d’una sala de jocs- com a l’exterior, a la nostra zona reservada a jocs i activitats. Podreu fer boniques passejades amb la mainada amb poni o desplaçar-vos per les rodalies amb quad. Les sortides es fan des del mas mateix i teniu l’opció de realitzar-les amb guia o sense.

Passejades i excursions
L’entorn és ideal per gaudir de tranquil•les passejades, d’entretingudes excursions, de relaxants rutes amb bicicleta, btt, o a cavall, amb la possibilitat d’hostatjar el cavall a La Cabanya del Vilar...

Si sou amants del senderisme, a la zona hi trobareu senyalitzacions de GR i PR. Podreu, per exemple, transitar pel camí del Bisbe i abat Oliba de Casserres a Rupit (camí de Sant Jaume), pel tram de GR2 que va de Tavertet a Rupit, i també pel camí ral de Vic a Olot. En tots els casos, l’entorn és d’una bran bellesa paisatgística i cada ruta està plena d’indrets interessants.

També podeu organitzar excursions des de la mateixa masia, ja que nosaltres us facilitarem els mapes adients i tota la informació sobre les rutes.

Esports d'aventura
Si ho desitgeu, també teniu al vostre abast diversos esports d’aventura, circuits de tirolina, piragüisme, excursions en 4x4 o segway, vols en globus, etc. O, si ho preferiu, podeu practicar i gaudir d’esports més tranquils com el golf.